www.pegazet.ag.rs
 
 | Lista foruma | Registracija | Pretraga | Statistika |
Pravilnik Foruma Forum arhitekture i gradjevine / Pravilnik Foruma /

Pravilnik www. pegazet.ag.rs Foruma

Autor Pegazet
Administrator
#1 | Objavljeno: 6 Maj 2011 17:53
Prijavljivanje na ovaj forum je slobodno i besplatno. Svaki član je dužan da pročita ovaj pravilnik i da ga se pridržava u svim tačkama.

1. Potpisi

Prilikom prijave izaberite svoje korisničko ime i lozinku za pristup Forumu. Korisničko ime ne sme biti nepristojnog naziva i pojavljivaće se sa svakim postom. Lozinku možete menjati u svom profilu, u slučaju da zaboravite lozinku, kontaktirajte Administratora Foruma e-mailom i nova lozinka će Vam biti poslata..

2. Odgovaranje na već postojeće teme

Samim učlanjenjem na forum imate pravo da odgovarate na već postojeće teme i da date svoje mišljenje. Molimo Vas da se držite striktno teme i da dajete isključivo svoje mišljenje a ne sud.
Zabranjeno je bilo kakvo vređanje na osnovu nacionalnog i političkog opredeljenja, vere, boje kože, rase, psovanje, provociranje članova foruma, kao i vređanje trećih osoba (imenovanih) itd…

Posebno se zabranjuje lično vređanje pojedinaca ili njegova ličnog mišljenja iz razloga što Vi imate drugačije gledište. Svako ima pravo na svoje lično mišljenje ukoliko ne krši pravila ovog foruma. Zabranjen je disonantan i imperativan ton.

Insistiramo na jasnom razdvajanju ličnog mišljenja od onog što je činjenica.

3. Otvaranje novih tema

Kao član ovog foruma imate pravo i da otvarate nove teme. Prilikom otvaranja novih tema morate prvo da proverite da li slična tema već postoji da bi izbjegli duple teme sa istim odgovorima. Morate napisati naslov teme koji treba biti precizno definisan i da ne vređa nikoga kako nalaže pravilnik ovog foruma. Kada ste otvorili jednu temu poželjno je da je pratite i razvijate dalje dok god bude interesovanja ostalih članova za istu. Dužni ste da svako kršenje pravilnika odmah preko PP ( privatnih poruka ) prijavite uredniku foruma koji će u najkraćem roku razmotriti žalbu i odgovoriti vam na PP.

4. Kopiranje sadržaja sa drugih stranica

Prilikom odgovaranja na teme ili otvaranje svoje vlastite teme ukoliko kopirate sadržaje drugih stranica dužni ste:

da pazite da se odgovarajući sadržaj odnosi na datu temu i da bude odraz vašeg mišljenja. Potrebno je obavezno navesti izvor informacija ili napisati internet adresu za kopirani sadržaj. Kopirani sadržaj ne sme da se kosi sa pravilnikom ovog foruma. Postovi ne smeju biti nelegalanog sadržaja.

5. Opšte odredbe

Ne preuzimamo odgovornost za neprihvatljivost vaših poruka. Sadržaj svake poruke predstavlja mišljenje njenog autora, a ne sud. Svaki autor je lično odgovoran za svaku svoju poruku. Ukoliko smatrate neku poruku uvredljivom i da se krši sa bilo kojom tačkom ovog pravilnika potrebno je da se preko PP javite uredniku foruma koji ce razmotriti vašu žalbu i ako je žalba opravdana po našem mišljenju ukloniti sa foruma.

6. Pismo

Možete koristiti ćirilicu i latinicu, potpuno je nebitno. Poželjno je da na otvorenu temu koja je otvorena u jednom pismu odgovarate istim.

U slučaju nepoštivanja bilo koje tačke ovog foruma bićete opomenuti od strane administracije, a u slučaju daljnjeg kršenja pravilnika reskirate da budete banirani , Vaše korisničko ime i IP adresa zaključana.

Sve banirane osobe su banirane sa razlogom.

Pristupom na ovaj forum slažete se da ćete poštivati sve tačke ovog pravilnika.

Srdačno,

Administracija www.pegazet.ag.rs
Pravilnik Foruma Forum arhitekture i gradjevine / Pravilnik Foruma / Pravilnik www. pegazet.ag.rs Foruma Vrh stranice
Ova diskusija je zatvorena. Ne možete slati odgovore.
 
  Forum arhitekture i gradjevine Powered by Online Community Script miniBB ®